Våre kjøpsvilkår

Betaling og bestilling

Du kan betale med Visa eller Mastercard. Kortet belastes når ordren er pakket og sendt.

Når du har gjennomført en bestilling vil du få tilsendt ordrebekreftelse til oppgitt e-postadresse. Dette er din kvittering. Sjekk at dine opplysninger er korrekte.

Det er 18 års aldersgrense for å bestille og kjøpe varer fra Kreative Pakker. Hvis du er under 18 år, kan du få foresatte til å foreta bestillingen for deg.

Kreative Pakker selges kun innad i Norge.

 

Priser

Alle prisene på Kreativepakker.no er norske og inklusive merverdiavgift.

 

Levering rett hjem i postkassen

Kreative Pakker sendes rett hjem i postkassen med Postens alternativ A-post. Har du bestilt alternativene for 8 eller 12 aktiviteter vil pakkene bli sendt ut med to ukers mellomrom.

Hvis det ikke er plass i postkassen din, vil den bli levert til nærmeste postkontor og du vil få hentemelding fra Posten. Du som kunde er ansvarlig for å merke postkassen med riktig navn. Hvis mottakernavnet ikke står på postkassen, kan pakken gå i retur.

 

Brukeropplysninger

Hos Kreative Pakker tar vi personvern og sikkerhet på alvor! Vi ivaretar navn, telefon, e-post og adresse utelukkende for eget bruk, som når vi skal sende deg pakker, e-poster og eventuelle nyhetsbrev. Din kortinformasjon lagres ikke hos oss, men trygt hos betalingsformidler Bambora. Dine opplysninger vil under ingen omstendigheter bli solgt videre til tredjepart.

 

Angrerett

Etter norsk lov har du 14 dagers angrerett fra du har mottatt varen. Ønsker du å angre ditt kjøp må du si ifra til oss før det har gått 14 dager etter mottak av den første boksen.

Pakken må være ubrukt og hel, og returneres i forsvarlig forpakning. Fyll ut returskjema og legg ved pakken. Kunden står for returkostnadene. Vi henter ikke ut returer sendt som oppkrav.

Angrerett gjelder kun ved forbrukerkjøp.

 

Reklamasjon

Hvis en artikkel har en mangel eller skade har du full rett til å reklamere. Du må ta kontakt med oss så raskt som mulig og senest innen 2 år. Artikkelen må ikke brukes etter at skaden/mangelen er oppdaget. Ta kontakt så fort du oppdager skaden/mangelen, så finner vi en løsning.

 

CE sertifisering

Alle artiklene i Kreative Pakker har CE sertifisering, en europeisk sertifisering som er et bevis på at et produkt anses å oppfylle krav til helse, miljø og sikkerhet. Les mer om CE sertifisering her.

 

Ansvarsfraskrivelse

Artiklene i Kreative Pakker må ikke spises. Vi anbefaler at barna alltid har en voksen sammen med seg når leker med innholdet i Kreative Pakker, dette for å unngå at små deler finner vei inn i munn og svelg.

Kreative Pakker er kun formidler av innholdet i eskene og fraskriver seg alt ansvar ved allergiske reaksjoner. Hvis det mot formodning skulle oppstå en allergisk reaksjon ber vi deg kontakt med oss, slik at vi kan forhindre dette i fremtiden.

 

Du får den aller beste kundeservicen!

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på e-post: hei@kreativepakker.no. Svartid er normalt 24 timer. Kreative Ideutvikling AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Velkommen til en trygg og sikker handel!

Vennlig hilsen
Team Kreative Pakker

Kreativ Idéutvikling
Organisasjonsnr. 917 768 722.

Pin It on Pinterest